teisipäev, 30. juuni 2009

WolframTones - Online Music Generator

Wolfram Alpha pole neil ainus arenduses olev teenus. Teine huvitav leid on veebipõhine heligeneraator (ja visualiseerija) WolframTones. Sound Clubi veebivaste nii (.midi) helilt kui lihtsuselt aga mänguasjana ja vanale mobiilile uue plärina tekitamiseks kärab küll!

wolframalpha.com - Search Engine As Fact-Calc

Tead neid vestlus-jäljendus-scripte? Wolfram|Alpha töötab paljuski samamoodi aga meelelahutuse ja kahekõne järgiaimamise asemel genereeritakse küsitu põhjal fakte, arvutusi ja visualiseeringuid. Wolfram Research kasutas ära ja täiendas oma põhitoote Mathematica algoritme, et analüüsida päritut ja kuvada selle põhjal sobivad süstematiseeritud andmed. Tehete ja vastete kõrval pakutakse veel omajagu huvitavaid võimalusi.

What Else Is There:
Chart Porn!
If a tree falls in a forest and no one is around to hear it, does it make a sound?
Which came first: the chicken or the egg?
Where is Atlantis?
Where is God?
Are you Skynet?

Garden State

Ilmus: 2004
Stiilid: Comedy, Drama, Romance
Hinne: 8/10

Elu vürts. Mis see on? Vedelikud ja aurud mis liha mõnusalt mahlaseks immutavad? Iganädalane rituaal sõlmimaks rahu enese eksistentsiga. Unustamaks oma ohverdused (nirul) ametipostil ja ilmutused, et partner ei pruugigi olla see jumal(anna), kellega kord ühte heitsid? Näha, et jumalaga on sul isemoodi asjalood.

Sellises olukorras tuleks ette võtta reis kuhugi võõrsile - eemale tavarutiinist. Lööb pea selgeks ja värske pilguga hakkad jälle märkama neid pisikesi veidrusi enda ümber. Taolisi viitu tasub jälgida ja järgida. Need on loodud juhtimaks sind ainuomase partnerini ja täitma ülesandeid, milleks just sina oled loodud. Leia ennast.

Võtmesõnad:
Natalie Portman
Homecoming
Indie Film

Massive Attack - Obelisk

Ilmus: 2008
Stiilid: TripHop
Hinne: 4/5

Bootleg plaat haruldasemate lugude ja versioonidega. Järgmine Unfinished Sympathy, Angel, Teardrop või What Your Soul Sings jäi siit tulemata aga album on täis head ja väga head Massive Attacki - huvilisel kohustuslik tarbimine!

kolmapäev, 24. juuni 2009

youtube.com/movies - Full Flicks For Free!

Paljud teavad, et agaramad ilmakodanikud on juba ammust aega oma lemmikteoseid filmitegijate vastumeelust hoolimata jupikaupa YouTube vabalt vaatamiseks riputanud. Aga vähesed on veel avastanud, et Google pakub nüüd ka ise (veidi) vanemaid filme tasuta täismahus vaatamiseks. On vast idioodid! Alles nüüd loksub kohale, et inimestel on ürgne tung netist filme tasuta vaatamiseks välja otsida!?! Ja loomulikult nendele omaselt on uue teenuse promomine pea olematu - enamus arendatavaid vidinaid on mul tavasurfamise käigus täiesti juhuslikult kätte sattunud. Vaatamist peaks seal aga jätkuma igale maitsele - from 80's Action to 50's Sci-Fi. Kae perra!