pühapäev, 26. juuli 2009

Fööniksi printsiip


Radiohead - Everything In It's Right Place (James Lavelle Remix)

Vingerdis on heitnud enda ümbert naha. Taamal vedelevas kummihunnikus hoomab veel seda kandnud kogu piirjooni. See muutub. See muundub. Tasakesti on ta enda ümber kogunud helendavat olematust. Ta digitaliseerub. Mitte küll alati edukalt. See, mis päikeselisel lilleväljal mõjub tobeda ning võltsina on öises äikesetormis kohutav ja suursugune.

Mitmed on püüdnud oma soerdeid valitsema suruda. Vähestel on see õnnestunud. Mis eristab soolapuhujat maailmavalitsejast? Oluline on, milliseks sa oma olendi vormid. Narr on ju loota, et jõulumuinasjutul on sama suur mõju kui ulmeeeposel. Tähtis on ka kohanemisvõime. Ühele põlvkonnale nii koduse neon-arcade uuele tasemele viimine ei ole praegusele digi-noorukile enam sama majesteetlikult mõjuv. Nende gigantidega kokkupuude puudub.

Mis siis hurmab ja hirmitab praegust põlvkonda? Info. Me oleme sellest läbi imbunud. Kõik voolab koju kätte. Seepärast sai ühe mammi eluaseme tutvustamine väga tuntuks, on jäädvustus loomapoja ringimüttamisest populaarne ja nii saab kuulsaks ka tänavune koletu loomapiinamine. Monstrumid pole enam sellised mis enne. Põrguline peitub nüüd hoomamatus infomassis.

To much vine ... by troody

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar