teisipäev, 3. veebruar 2009

Inno ja Irja pesumaja

INNOvaatiline ajakIRJAndus! Inno ja Irja, ma tahaks teid tänada, te olete mänginud nii suurt rolli Eestimaa väljakujundamisel. Olete pühendanud üle 1000 postituse 6 olulise ala edendamisele: ajakirjadus, kuulsused, poliitika, suhted, äri ja õigus. Ka internetiturunduses on teie blog teed näidanud mitmele innovaatilisele ärimudelile. Näiteks - internet kui pesumaja. Miski pole erutavam, kui pista pea kuulsuste musta aluspessu. Ega seda asjata kollaseks ajakirjanduseks kutsuta! Kõigi trussikud vajavad pesemist. Huviline lugeja kindlasti küsib: "Kuidas on võimalik sellist teenust tasuta üleval pidada ja ikka nii hästi elada?" Lihtne, sul tuleb leida endale leivaisa ja klientidele aeg-ajalt meelde tuletada kes sõber ja kes vaenlane. Ega Eestlane loll ei ole - heast äriideest hakatakse hoobilt kinni ja kõpitsetakse ka endale raha kokkuajamiseks samasugune kratt valmis: olgu see siis suhtlusportaal või sendioksjon. Teie imelisi mõtteid on paljud jäljendanud. Ühed püüavad rahuldada rahva janu info jahtimisel oma jumaluste kohta taevast, maalt või kurat teab kust. Teised on ära jaganud teie tegemiste tuuma ja ei ona äri loomiseks mingi peene brändiga vaid kasutasid ära Douglas Adamsi vastuse elule, universumile ja kõigele - 42, mis tagurpidi on 24. ...24.ee on maagiline tähekombinatsioon, millega muudetakse leht kuldvillakuks. Ära usu neid internetiturunduse soolapuhujaid ja õpi parem maailmaparandajatelt endilt. Populism maailmavaateks - 2 500 000 külastajat ei saa ju eksida!

4 kommentaari:

  1. Kustutasin su blogi filmikanalist, liiga palju filmivälist juttu. :(

    VastaKustuta
  2. Kas blog.tr.ee ainult uudistevälja lisamist ka toetab? Blogspotil on muidu olemas iga labeli eraldi serveerimise võimalus.
    http://paawo.blogspot.com/feeds/posts/default/-/film

    VastaKustuta
  3. Di Bolavita Anda bisa mendapatkan Uang sampingan yang cukup lumayan bila memiliki skill bermain dan hoki yang berlimpah ...

    www.bolavita.site Agen slot Online Indonesia !

    Dapat di Akses Melalui Smartphone Kesayangan anda ! Minimal Deposit 50ribu saja ! Bonus Jackpot Ratusan Juta Setiap Hari !
    Memberikan Bonus Cashback 5% - 10% setiap Minggu !

    Informasi Selengkapnya Hubungi Cs kami yang bertugas :
    WA : +62812-2222-995
    Line : cs_bolavita
    WeChat : BOLAVITA
    BBM : BOLAVITA

    Aplikasi Live Chat Playstore / App Store : BOLAVITA Sabung Ayam

    VastaKustuta