laupäev, 17. jaanuar 2009

Zooey Deschanel

Tavalisele matsile jõuab temast kohale tavaliselt 3 asja: 
* Hei, ta näeb Katy Perry moodi välja!
* Sel tüdrukul on ilusad suured silmad!
* Kahjuks ei oska ta ju üldse näidelda!

Aga märkamatult on ta endale kokku kogunud erinevatelt aladelt arvestatava austajasonna. Filmifriikidele on ta indie-printsess, kus tseenid tema humoorikate, veidrate ja sarkastiliste tegelastega on paljudele meeldivalt meelde jäänud. Tema üks hiljutisi rolle suurema filmistuudio filmis The Happening võib ju algajatele kriitikule targutusainet pakkuda aga mina süüdistaks selles pigem allakäiva hindu lavastajahärra M. Night Shyamalani teatud rohtude tarbimist - drugs are bollocks. Alternatiivmuusika austajad teavad teda muusikalisest kooslusest She & Him (siin sõidab allpool üks videoklipp playerisse - pane üks pausile) koos M.Wardiga ja kiidavad nende 2008 ilmunud debüütplaati "Volume One". Imelise lauluoskuse kõrval mängib ta veel klaverit ja baritone ukulelet ning koostab oma laulusõnad ise. Retro pole ainult ta bändi repertuaar vaid ka ta huvitavast sõnavarast tulvil kõnepruuk ning riided - ta kannab alati midagi omanäolist seljas. Palju õnne sulle sünnipäevaks päiksekiir!

PST. Kui sa pead ennast mingitpidi Zooey austajaks siis anna endast kommentaaris märku - kaeme palju tal siin Eestis fänne on.

9 kommentaari:

  1. Päris imelik, et tal nii vähe fänne on :/

    Mulle ta küll meeldib

    VastaKustuta
  2. Mina vaatasin Häpeningi just tema pärast. No ta oleks haldjaprintsess Arwenit sada korda enam kõlvanud mängima kui see Liv Tyler ja seda just oma silmade tõttu...

    Ja ta näitleb päris okeilt, inimlikult. Kuivõrd näitlemine eeldab, et näitleja jäljedab päris inimesi, siis senikaua, kuniks tegu ei ole vasstikult pingutatud ülenäitlemisega, siis on kõik okei, kuna inimesi on igasuguseid.

    Ühesõnaga +1 fänni minu poolt.

    VastaKustuta
  3. Flakes´is oli ta nunnu, kahjuks mes film niisama täiega.

    VastaKustuta
  4. *lehvitab kätt* mulle meeldib ta ka. Esimene kokkupuude oli pöidlaküüdi filmis.

    VastaKustuta
  5. Mulle meeldib ta ka, alates sellest ajast, kui nägin filmi Almost Famous, seal tal pisiosa peategelase õena. Siiski muusikuna meeldib ta mulle kõvasti rohkem. Koguni niipalju, et tema plaat oli mul eelmise aasta lemmik.

    VastaKustuta
  6. Fännan ainult muusikuna.
    Siiski on huvi tema verivärske filmi vastu: 500 Days of Summer

    VastaKustuta
  7. Täitsa vahva on ta jah :)

    VastaKustuta
  8. Kui üldse keegi peaks n-ö kiiksuga rolle tegema, siis on see just Zooey.
    Viimane positiivne elamus oli tema ülesastumine filmis "Yes Man". Soovitan soojalt!

    VastaKustuta
  9. "Yes Man'i" vaadates oli meil ka kutiga kahtlus, et ta Katy Perry aga oh sa tünga. Zooeyl on täitsa lahe iseloom, ei ütleks küll et näidelda ei oska.. inimene nagu inimene ikka, lihtsalt eriti omapärane :)

    VastaKustuta