laupäev, 28. märts 2009

The Chauffeur by Duran Duran

Meie filmisfääri ühisarvustajad käisid siin vahepeal välja mõtte järgmisena koos näha ja blogida pornofilmist. Mulle, pirtsakale vaatajale, need koduvideo mõõtu (sisu)tühjad nühkimised huvi enamasti ei paku. Vahepeal aga sattusin YouTubes mingi filmimaterjali otsa, mida armastatakse igasuguste lugude saateks ära kasutada. Paistis selline oma aja kohta äärmiselt hõrk ja kunstipärane erootiline klipp olevat. Asusin uurima, mida see endast kujutab. Tuli välja, et oli hoopis Ian Emesi muusikavideo Duran Durani loole The Chauffeur. Mulle Duran Duran meeldib. Nende diskograafiat pole jõudnud veel läbi kuulata aga mitmed lood on aja jooksul iseenesest kõrva jäänud. Pardon - videodega pole samuti kursis. Otsingu käigus aga sain veel mõnda huvitavat teada. Näiteks, et inspiratsiooni ammutasid nad Helmut Newtoni piltidest ja filmist The Night Porter. Klipis paistis teos huvitav olevat ja vaja nüüd see samuti ära kaeda. Antud postitust ei kirjutanud ma millegi ühisvaatamise soovituseks. Orkutis juba pakkusin miskit välja ja arvan jätkuvalt, et koos võiks vaadata ikka midagi abstaksemat - selliseid filme, kus igaühel võib toimuvast oma arusaam tekkida. Siis on arvustusi pärast omajagu huvitavam lugeda. Siinsest kogunes lihtsalt tavapärase surfamise käigus parajalt huvitavat materjali kokku, mis vääriks jagamist. Lõpetuseks üks pildiblog, kuhu samuti eile sattusin ja millel eelnevaga muud seost pole peale kenade piigade seksikate jäädvustuste.


Duran Duran - The Chauffeur

3 kommentaari:

  1. Synecdoche, New York erinevaid arvamusi loeks huviga küll. Üpris raske on mingit seisukohta võtta ja filmi kirjeldada, võin aga kindlalt öelda, et see kuulub minu eelmise aasta paremikku.
    Kõige parem oleks leida midagi sarnast kaugemast minevikust.

    VastaKustuta
  2. Jah. David Lynch ja Alejandro Jodorowsky on tõenäoliselt omal käel ära vaadatud, kui sellise veere vastu huvi on olnud. Tuleb veidike asja uurida ja leida midagi eksootilisemat.

    VastaKustuta
  3. Mul torkas ka just esimesena Eraserhead pähe, aga see on tõesti nii tuntud ja vist kõigi poolt ammu nähtud. Kui midagi välja mõtled, siis anna orkutis märku.

    VastaKustuta