neljapäev, 19. märts 2009

Leviathan

Ilmus: 1989
Stiilid: Horror, Sci-Fi, Thriller
Hinne: 5/10

Võõraste viinade äravedamisest pole kunagi head nahka tulnud aga eluvõõrad süvakaevurid pole selliste argiasjadega kursis ja nii hakkabki napsuvandadele külge eksperiment põhjalastud Vene aluselt Leviathan, mis sulatab nad (kokku) piraka(te)ks kala-monstrumi(te)ks, kes lällavad mõõdukas alko-uimas allveejaamas ringi ja kipuvad kõiki kallistama.

Ei tulnud ka sellest joomakorrast miskit välja: kellegil senikogematuid seiku pajatada polnud ja pudelilammutaja rollis olid ka kõik ülimalt puised. Peter Weller on seni suutnud oma osadega filme ikka laheda(ma)ks muuta aga seekord oli tal hullemat sorti pohmakas kallal ja Stan Winston lausa võbises, nii jäi ka kõigi soerdite liikumine kohutavalt kohmakaks. Pidage vahet poisid - põhja lakute end!

Kui ise ei suuda piire kombata, siis oleks näiteks Piibli lahti löönud - see kubiseb vihjetest samanimelisele merekoletisele. Sealt oleks kindlasti mõne väärt mõttelõnga üles korjanud, mida siinse mutandiga huvitavat peale hakata. Ning pideva lakkumise asemel asja kainelt võtnuna trooniksid ennast Alieni ja Thingi kõrval kinoklassikas aga nüüd vedeled hädiselt täisropsinuna maanteeäärses loigus.

Võtmesõnad:
Peter Weller
Stan Winston
Underwater
Fishy
Mutant
Monster
Splatter

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar