neljapäev, 12. märts 2009

Growing Out

Ilmus: 2009
Stiilid: Comedy, Horror
Hinne: 6/10

Kes ei sooviks näha kuidas keldris kasvab põrandast keha välja. Siin satub seda kogema üks häritud muusik. Muidu vaga vennike: soovib rahus kõik hingelt ära ümiseda ja tinistada ning vastkohatud kenalt näitsikult keppi saada. Aga asjad ei osutu eriti võimalikuks, kuna tema looming ei lähe kellegile korda. Kui muusikaga juba jändad, siis vahel juhtub tavalisse kitarrimängu tekkima uued käigud, mis panevad lood hoopis teistmoodi kõlama. Selline andekus hakkab füüsilisel kujul ennast maja põhjast tasahilju välja sirutama.

Kõiki nenid mingitpidi lombakaid tegelasi ja lõpus toimuvat oskab keegi kindlasti minust paremini lahti analüüsida. Ma olen lihtne meediatarbija - korjan enda jaoks igasugu muusikast ja filmidest ikka selgeid ja ilmseid vigureid välja. Nii tunduski käsikiri filmi juures kõige rohmakam komponent.

Teos ei ole õieti õudne ja peale nägemist ei tekkinud isu ka pilli haarata - on lihtsalt üks ägeda idee peale mängiv indiekas. Kahjuks ei võta ta sellega miskit suuremat ette. Ise oleks taolise temaatikaga filmis, praeguse lebo vaatamise asemel, vast rohkem gore ja thrilleri peale mänginud aga mul on need võsud seal pööningul kõik mööbli ka juba segi jõudnud peksta.

Võtmesõnad:
Indie Film
Fucking
Music Matters

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar