neljapäev, 19. märts 2009

Dellamorte Dellamore [Cemetery Man]

Ilmus: 1994
Stiilid: Comedy, Horror, Romance
Hinne: 10/10

Hurmast, Surmast - kahest kihust, mis hoiavad selle maailma töös, on see film. Mõlemad on omavahel tihedalt kokku põimunud. Jada niite, mis on ennast sinu ümber mähkinud ja terve oma elu kerid sa neist meelepäraseid kerra ning harutad vihatuid puntrast lahti. Seda ülesannet sümboliseeribki hauakaevuri surnute surmamine. Juhtida kursilt eksinud tegemisi ja inimesi tagasi täitma sinu jaoks ainuõige maailmapildi teket.

Ja maailm ongi täpselt selline, nagu sa ette kujutad - see on kõige kohutavam ja lohutavam tõsiasi, mis jääb tabada. Lased sa ennast häirida oma kehamassist, väljendusviisist või seksuaalhälvetest siis terve elu ongi üks sügisvihmases sopas vantsimine aga kui sul on kindel usk, et kõik ongi hetkel nii nagu peab ja mõned tegemised vaja veel lihtsalt valmis saada, siis su elu möödub nagu liblikal suvisel aasal.

Aga kui sa oled kogu oma eksistensi suunanud kellegi teise moodi käitumisse, siis ühel hetkel sa ei panegi enam tähele, et kunagi olid sa keegi teine ja alles siis, kui argisusega katkevad kõik sidemed, saad sa teada, kas sa olid oma ülesande täitmisel meister või kõigest hädine abiline.

Võtmesõnad:
Zombie
Splatter
Fucking
Everlasting Love
Existence

2 kommentaari:

  1. (Võimalik, et) Babylon Zoo - Spaceman intros on kasutatud Manuel De Sica antud filmimuusika sämplit.

    VastaKustuta
  2. Mida iganes:)

    VastaKustuta